BRANDNAVIGATION

Få en visuel kortlægning og konkret strategi og handlingsplan for, hvordan I opnår jeres mål med jeres webside og brandidentitet.

Et vellykket projekt starter med et godt fundament

Alle større hjemmeside eller brandidentitsprojekter starter altid med en ”brandnavigation”. Det består af et omfattende spørgeskema efterfulgt at en workshop, hvor vi sammen kortlægger det specifikke omfang af projektet, og identificerer de tiltag der skal til for at opfylde jeres mål og ønsker for virksomheden.

Disse sessioner giver os en dybdegående forståelse for jeres firma og problemstillinger/udfordringer, så vi sikrer os, at vi har samme forventning til resultatet og omfanget. Meget ofte oplever vores kunder også selv at få flere “aha” øjeblikke i denne proces og får set nogle muligheder eller problemstillinger, de aldrig selv havde tænkt over før.

Sådan foregår det

 • ONLINE SPØRGESKEMA

  Du får tilsendt et online spørgeskema, som du/I skal besvare inden mødet. Det indeholder spørgsmål vedr. jeres forretning, produkter, målgruppe, konkurrenter, salg/marketing og webside/design.

 • WORKSHOP

  Vi mødes til en 2-3 timers workshop. Baseret på vores analyse af jeres spørgeskemasvar kommer vi med et forslag til projektets indsatsområder og handlingsplan.

 • PROJEKTPLAN OG TILBUD

  Ud fra den strategi vi bliver enige om på workshoppen, laver vi et detaljeret tilbud med pris og tidsplan for de forskellige elementer.

Kan I ikke bare give mig en pris på en hjemmeside?

Det er umuligt at give et præcist tilbud (på pris eller timer), hvis vi ikke kender det fulde omfang af projektet. På denne måde undgår begge parter overraskelser.

Vores erfaring er, at resultatet bliver bedre ved, at der etableres et solidt fundament, inden projektet startes op. Formål, budskab og strategi kommer til at stå 100% klart inden projektets start, hvilket sikrer en effektiv og god proces. Som kunde opnår I desuden at få nogle indsigter og spørgsmål, der belyser jeres forretning på en ny måde.

De fleste kunder har en ide om, hvad de vil have, men de ved ikke hvad mulighederne er (teknisk) for at nå de mål, som de har. Det svarer til, at du heller ikke går til lægen og beder om en sprøjte uden at tillade ham at undersøge dig først? Kun på den måde kan lægen komme med en professionel vurdering – og på samme måde er det med os.

Alt dette får I

 • Et spørgeskema der stiller skarpt på jeres forretning, strategi, kunder og markedsføring.
 • Kvalificeret sparring og eksterne øjne på jeres forretning.
 • Indsigt i det potentiale der ligger i jeres webside og input til, hvordan vi bedst muligt udnytter den nyeste teknologi til at optimere jeres online salg.
 • En visuel kortlægning samt en konkret strategi og handlingsplan for, hvordan I opnår jeres mål med jeres webside og/eller brandidentitet.

Efter forløbet ejer I de forslag og planer, vi kommer med.

Vi præsenterer også et tilbud, som inkluderer vores pris for at føre planerne ud i livet. I er frit stillet til at bruge os eller hyre andre til den udførende del – og der er ingen forpligtelse fra jeres side.

100% RABAT

Vælger I at at fortsætte med et webdesign eller brandingprojekt hos os, så får I 100% af prisen for Brandnavigationen som rabat på projektprisen.

Hvem er det for?

Vækstparate virksomheder, som skal have designet en ny professionel hjemmeside eller webshop, der konverterer besøgende til kunder.

Ambitiøse virksomheder, som kender værdien af at have en stærk visuel identitet, der skaber genkendelse og troværdighed.

Nystartede firmaer, som har brug for strategisk sparring og en plan for, hvordan de skal opbygge deres online tilstedeværelse.