VIVA SCANDINAVIA

Design og udvikling af Shopify webshop. Inklusive udvikling af custom middleware til håndtering af ordrer mellem Shopify og dropship lager

BAGGRUND

Samarbejdet med VIVA Scandinavia startede tilbage i 2015, hvor vi designede en ny hjemmeside og produktkatalog. Det var første skridt i den plan, der blev lagt ud efter en dybdegående Brandnavigation proces.

I tråd med planen der blev skitseret i 2015, har VIVA transformeret deres forretning til at fokusere 100% på te produkter. I 2018 lancerede vi en fuld webshop for dem, så de også selv kan begynde at sælge deres produkter online.

Webshoppen er bygget i Shopify, og vi har også udviklet et middleware, som håndterer al kommunikation af ordrer mellem Shopify og Viva’s forsendelseslager.

DETALJER

Kunde: VIVA Scandinavia

Ydelser: Webdesign, webshop, programmering, kataloger, Powerpoint, brandmanual

Webside: vivascandinavia.com

Periode: 2015-2018

VIVA scandinavia

Professionelt webshop design

Viva Scandinavias webshop er optimeret til mobil og tager kunden i hånden, så det skaber tryghed og sikrer den bedst mulige købsoplevelse.

I designet af webshoppen har vi haft fokus på at skabe en visuel og indbydende brugeroplevelse, der giver den besøgende overblik og inspirerer med lækre produktfotos.

design af webshop

PRODUKTKATALOG 2017

Design og layout af produktkataloger

tryksager design af katalog

Brandmanual

Ensartet brandkommunikation

Med afsæt i en dybdegående Brandnavigation hvor retningen for Viva blev udstukket og for at sikre en ensartet kommunikation i fremtiden, har vi udviklet Brand og Elements manualer. Her beskriver vi både Vivas ideelle kunde, Viva universet, historien, brand feel og brandelementer.

Få designet en professionel webshop

Andre cases
designmanual brandunivers