fbpx

WEBSHOP DESIGN

Design og udvikling af WooCommerce og Shopify webshops

Skal I sælge jeres produkter eller ydelser online?

Så har I brug for en webshop som er skræddersyet til jeres brand og fremhæver jeres produkter eller ydelser bedst muligt.

Hos os får du altid en moderne og velgennemtænkt webshop, der er responsive og dermed fungerer optimalt på alle platforme. Din webshop går hånd i hånd med din brandidentitet, og vi sikrer, at dine kunder får overblik og transparens, så de bliver støttet i deres købsproces.

Skal vi hjælpe jer med at sælge 24/7?

En webshop er ikke kun for fysiske produkter!

Virksomheder, der sælger rådgivning (= timer) kan også med fordel oprette en webshop.

Hvis du lever af at rådgive andre, kan du omdanne din viden til online produkter (webinar/kurser/e-bøger, mv) og få mulighed for at hjælpe flere og øge din indtjening.

Udvalgte webshop cases

tove-lucka-webshop
TOVE LUCKAClairvoyance kurser, sessioner, lydfiler og bøger
Moderne og professionel webshop
VIVA SCANDINAVIATe produkter
webshop til cashmere tøj
HOBNOB COPENHAGENCashmere tøj
  • Den helt perfekte sparringspartner

    “Min hjemmeside og webshop får utrolig meget ros, – og den har fået præcis det exclusive look, jeg havde forestillet mig. Det var aldrig blevet det samme resultat uden Cathrines og Thomas' hjælp. Hun var med på hele opsætningen og ideen fra start, og har virkelig fået mine tanker ned på tryk. Cathrine har været den helt perfekte sparringspartner – jeg synes, vi har suppleret og inspireret hinanden i hele processen og resultatet taler jo sit helt eget flotte sprog. Tak for et fantastisk samarbejde."

    Vickie Olesen
    Vickie Olesen Ejer af Hobnob Copenhagen

En designproces der sikrer gode resultater

Der ligger en gennemafprøvet designproces bag vores arbejde. Det er med til at sikre, at slutresultatet er en professionel, salgsoptimeret webshop, der udtrykker jeres brand og konverterer flere besøgende til kunder.

indledende kundemøde

UFORPLIGTENDE MØDE

Vi tager gerne en uforpligtende snak over telefonen eller et møde, så vi kan mærke om kemi og forventninger til et samarbejde matcher.

online spørgeskema

DYBDEGÅENDE SPØRGESKEMA

Inden vi starter designprocessen sender vi jer et spørgeskema for at lære mere om jeres firmas ambitioner, vækstpotentiale, værdier og marked.

brandnavigation

BRANDNAVIGATION WORKSHOP

Vi mødes til en 2-3 timers workshop. Baseret på vores analyse af jeres svar på spørgeskemaet, kommer vi med et forslag til projektets indsatsområder og handlingsplan.

designforslag til webside

DESIGNOPLÆG

Vi designer en skræddersyet webshop baseret på jeres brandidentitet, vision, funktionskrav og vores analyser. Det præsenteres i en virkelighedstro, online mockup.

Opsætning af hjemmeside

OPSÆTNING AF WEBSHOPPEN

Efter godkendt design går vi i gang med at bygge jeres webshop. Vi layouter og sætter alt indholdet og produkterne op ud fra designoplæggets guidelines.

kunden får adgang til udviklingssiden

GODKENDELSE OG FINPUDSNING

Når grundopsætningen er lavet, så får I adgang til udviklingssiden. Det giver en dynamisk proces, hvor I kan give feedback og vi kan finjustere webshoppen undervejs.

søgemaskineoptimering

SØGEORDSOPTIMERING

Vi optimerer indholdet på jeres webshop ud fra relevante søgeord, så den tiltrækker flere kvalificerede besøgende.

hjemmesidelancering

LANCERING OG OVERDRAGELSE

Vi gennemgår en 50 punkts tjekliste og klargør webshoppen til lancering og kører den derefter ‘live’. Efter lanceringen får I brugervenlige instruktionsvideoer.

30 dages garanti

30 DAGES GARANTI

Finder I funktionelle fejl de første 30 dage efter lancering, udbedrer vi dem kvit og frit.

Få designet en salgsoptimeret webshop

Kontakt os og book et uforpligtende møde, så vi kan drøfte jeres behov.