Menu

thinking made visual.

WEBDESIGN

thinking made visual.

Webdesign med karakter

– tager afsæt i dine kunders behov. Hver gang.

Det første spørgsmål du altid bliver mødt med fra vores sider er – “Hvad er formålet med din hjemmeside?” (salg, info, kontakt, nyhedsbrev tilmelding, osv) En hjemmeside uden et formål mangler fokus! Og uden fokus, så taber du dine besøgende, inden de overhovedet er kommet rigtig ind på hjemmesiden. Det handler derfor om at:

  • skabe det rette blikfang
  • synliggøre udbyttet (OBS ikke kun fordelene) ved din løsning/produkt
  • lede sine kunder ind i et naturligt flow, hvor de får netop den information, de har brug for, i forhold til hvor de er i deres beslutningsproces
  • og få formidlet dit budskab og dit WHY på den rigtige måde, så du bliver det naturlige valg at sige ‘ja tak’ til.

Vi får det hele til at mødes og skaber sammenhæng – og et lækkert design du kan være stolt af.

 

Giv din webside et løft!

Book et indledende møde i dag

Vidste du… ?

… at 60-70% af alle bruger deres smartphone/tablet som den primære platform til at søge efter information på nettet? Derfor er det afgørende at din hjemmeside er responsive og tager højde for det!

 

Hvorfor har vi ikke mødt det firma noget før!!

"Efter vores første møde med HCORE kiggede mig og min kollega på hinanden. ”Hvorfor har vi ikke mødt det firma noget før!!” Den empatiske evne og forståelse som HCORE udviser, er unik. Vi taler i dag om tiden før og efter HCORE, og bekendtskabet har virkelig rykket vores udvikling mht. website og søgeoptimering. Alt bliver leveret til tiden, og vi ser frem til mange projekter med HCORE i fremtiden."

- Jesper Glæemose Augustinus, Augustinus Care
2015-03-13T18:23:30+00:00
"Efter vores første møde med HCORE kiggede mig og min kollega på hinanden. ”Hvorfor har vi ikke mødt det firma noget før!!” Den empatiske evne og forståelse som HCORE udviser, er unik. Vi taler i dag om tiden før og efter HCORE, og bekendtskabet har virkelig rykket vores udvikling mht. website og søgeoptimering. Alt bliver leveret til tiden, og vi ser frem til mange projekter med HCORE i fremtiden." - Jesper Glæemose Augustinus, Augustinus Care

Vi har fået meget mere end et design …

"I samarbejdet med byHerskind har vi fået meget mere end et design. byHerskind har virkelig lyttet til vores idéer og tanker, bygget videre på dem og suppleret med deres egne ud over, hvad vi havde forventet. Vi har mærket et stor ærekærhed fra deres side fra start til slut og er i den grad tilfredse med resultatet."

- Charlotte Christiansen, Marketing manager, Acubiz
2015-03-13T18:26:20+00:00
"I samarbejdet med byHerskind har vi fået meget mere end et design. byHerskind har virkelig lyttet til vores idéer og tanker, bygget videre på dem og suppleret med deres egne ud over, hvad vi havde forventet. Vi har mærket et stor ærekærhed fra deres side fra start til slut og er i den grad tilfredse med resultatet." - Charlotte Christiansen, Marketing manager, Acubiz

…markant stigning i kundehenvendelser

Min virksomhed Russisk-tolk.dk har fået et stort løft efter lanceringen af den nye hjemmeside, som er designet af Cathrine Herskind. Jeg har fået en unik visuel branding og har oplevet en markant stigning i kundehenvendelser. Cathrine har været helt fantastisk til at sætte sig ind i min verden og får også derfor min bedste anbefaling.

- Oxana Steen, ph.d. og statsautoriseret translatør i Russisk
2015-03-13T18:28:07+00:00
Min virksomhed Russisk-tolk.dk har fået et stort løft efter lanceringen af den nye hjemmeside, som er designet af Cathrine Herskind. Jeg har fået en unik visuel branding og har oplevet en markant stigning i kundehenvendelser. Cathrine har været helt fantastisk til at sætte sig ind i min verden og får også derfor min bedste anbefaling. - Oxana Steen, ph.d. og statsautoriseret translatør i Russisk

Man mærker hendes store hjerte for mennesket hun hjælper

"At arbejde med Cathrine er en fantastisk gave. Hun er utrolig professionel og samtidig mærker man hendes store hjerte for mennesket hun hjælper.

Hun er hurtig til at fange ideer og komplekse koncepter, men det mest fantastiske er hendes evne til at forenkle og transformere den information, ind til et visuelt udtryk, så resultatet bliver overskueligt, enkelt og æstetisk."

- Sara Ingelög, Indehaver af Aristella Design
2015-03-13T19:55:59+00:00
"At arbejde med Cathrine er en fantastisk gave. Hun er utrolig professionel og samtidig mærker man hendes store hjerte for mennesket hun hjælper. Hun er hurtig til at fange ideer og komplekse koncepter, men det mest fantastiske er hendes evne til at forenkle og transformere den information, ind til et visuelt udtryk, så resultatet bliver overskueligt, enkelt og æstetisk." - Sara Ingelög, Indehaver af Aristella Design

Buschardt Byg & Renovering
Imarketeers

ALTID RESPONSIVT DESIGN

– uanset platform og skærmstørrelse, så får dine kunder altid den optimale oplevelse.

VI TAGER DINE KUNDER I HÅNDEN

– relevante call-to-actions og information skaber flow og gør hjemmesiden brugervenlig.

SKRÆDDERSYET DESIGN

– vi udtrykker, hvem du er, og hvordan du kan hjælpe dine kunder. Altid med afsæt i hvordan vi får DIG bedst frem.

OPLÆRING. NATURLIGVIS!

– du får altid overdraget den færdige hjemmeside sammen med en udførlig vejledning.

WordPress … derfor!

Vi bruger WordPress som platform, når vi designer og udvikler hjemmesider. Det gør vi, fordi WordPress er det absolut ultimative CMS-system: Det er open source, det er suverænt brugervenligt, og det kan udvides med alle de funktioner du drømmer om.

I samarbejde med IT-firmaet SysCORE udvikler vi også skræddersyede webløsninger fx webshops, medlemsportaler, tredjeparts integrationer og meget andet for vores kunder.

byHERSKIND branding & webdesign
Del

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!