BRANDIDENTITET

FÅ EN VISUEL PROFIL DER BLIVER HUSKET

Autentisk visuel identitet og logodesign

Autentisk branding handler om at kommunikere med JERES stemme. Og jeres udtryk! Kun sådan husker – og tror – jeres kunder på jer! Hele grundlaget for at skabe et stærkt brand bygger på jeres visuelle identitet og jeres logo. Når vi designer en brandidentitet handler det om, at skabe et udtryk og form der er:

TROVÆRDIGT

Logoet og jeres brandidentitet er intuitivt forståeligt, udtrykker jeres kerneværdier og skaber associationer til jeres branche.

GENKENDELIGT & UNIKT

Jeres logo skal fortælle en historie om, hvem I er og have sit helt eget udtryk, så det er let at huske jer, og den forskel I gør.

FLEKSIBELT

Identiteten skal kunne anvendes i praksis. Det vil sige både til tryksager og på web, i hvid og i farver og i forskellig skala.

 • Slap os ikke før hun var overbevist om, at vi var helt og aldeles tilfredse

  “Vi er meget glade og tilfredse med vores nye logo, der præcist udstråler det, vi ønskede os. Cathrine var den helt rigtige til at designe og rådgive om processen. Hun er kommet med en lang række professionelle og værdifulde indspark undervejs i processen og har ikke sluppet os, før hun var overbevist om, at vi var helt og aldeles tilfredse og på plads."

  Christina Steensgaard Høyer
  Christina Steensgaard Høyer Imprezzing
 • We enhanced our branding value

  "As a newly started internationally oriented science based company, we needed to establish a professional branding through the creation of a distinct company logo. The professionalism and personal engagement we found working together with Cathrine Herskind and employees enabled us to accelerate our speed to marked access. I can highly recommend byHerskind based on their engagement, ability to understand the real value of a company offering and bringing this to life."

  Esben Bruun Mortensen
  Esben Bruun Mortensen Former CEO at N2MO
 • Du får en indsigtsfuld, professionel sparringspartner

  "Med Cathrine kan du ikke undgå at føle tillid til, at hun kan sit kram.  Hos Cathrine får du ikke bare en grafisk designer – du får en indsigtsfuld, professionel sparringspartner, der siger sin ærlige mening for at dit budskab kan komme bedst muligt frem til dine kunder. Jeg kan på det varmeste anbefale Cathrine, hvis du står og har brug for en designer, som kan favne hele koncepter og ved hvordan autentisk marketing skal gøres!!"

  Martin Kirkevang
  Martin Kirkevang Stay True
 • Samarbejdet gør os bedre og skarpere

  “Da jeg først mødte Cathrine, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at byHerskind skulle designe vores visuelle identitet. Allerede på første møde havde hun forstået essensen af os, og i løbet af tre uger designede hun en identitet til os, som er fantastisk flot og skaber et godt grundlag for vores branding. Som konsekvens af det gode samarbejde er Cathrine efterhånden blevet en god sparringspartner. Hun er altid klar med kvalificeret indspark til vores planer, som gør at vi bliver lidt bedre og lidt skarpere."

  Mette Løgeskov Lund
  Mette Løgeskov Lund Kommunikationsansvarlig, Copenhagen Health Innovation

En stærk identitet med personlighed

Branding handler om at skabe en relation til sine kunder. Det handler om at skabe den rette emotionelle opfattelse af virksomheden. Det er med andre ord det som gør at jeres kunder spejler sig i jer og har lyst til at købe jeres produkter/services.

Med en ny visuelt identitet får I

 • Differentiering – Et relevant logo der er let at huske gør det nemmere for jer at skille jer ud fra jeres konkurrenter og I kan positionere jeres brand over for potentielle kunder.
 • Genkendelsen af brandet – I sikrer større genkendelse ved konsekvent at bruge sammenhængende brandelementer, der er i stil og udtryk harmonerer med logoet.
copenhagen health innovation visuel identitet

Udbyttet af en stærk identitet

 • En intuitiv forståelse og klarhed omkring jeres virksomhed. Det giver troværdighed og tryghed for kunderne.
 • Kundeloyalitet: En klar identitet og kommunikation omkring virksomhedens produkter/ydelser hjælper kunderne til at skabe en emotionel relation og loyalitet til brandet.

Vil I have en stærk visuel brandidentitet med kant?

Ring på 40 45 45 25 og aftal et møde – eller skriv til os.

Brandidentitet

Hvad er inkluderet?

Når vi udvikler en fuld brandidentitet, så inkluderer det normalt:

 • Branding-session, hvor vi afdækker jeres kerneværdier, ønsker og skaber en forståelse for jeres virksomhed
 • Rådgivning om jeres fremtidige visuelle profil
 • Et logo der afspejler virksomheden nu – og fremover
 • Valg af netop de farver der udtrykker jeres identitet
 • Valg af skrifttyper der udtrykker jeres kerneværdier
 • Layout og opsætning af visitkort og brevskabelon samt levering af logo til e-mailsignatur
 • Powerpointskabelon, trykt materiale, roll-ups efter behov.
 • En grafisk guide eller designmanual hvor retningslinjerne for den visuelle identitet er samlet og beskrevet.

Logodesign

Et genkendeligt mærke

Det er ikke alle virksomheder, der har brug for en fuld brandidentitet. Nogle gange er der kun behov et logo og et visitkort. Vi designer derfor også logoer for virksomheder, der ikke har behov for den fulde pakke.

Uanset om virksomheden har brug for en fuld visuel identitet eller et logo, så består en stor del af vores designproces i at sætte os grundigt ind i virksomhedens værdier og ånd. Vi kigger derfor også på jeres konkurrenter/marked, således at vi kan designe et logo til jer, der både er relevant, nutidigt og originalt.

Se eksempler på logoer og visuelle identiteter vi har designet nedenfor.

Logoer vi har designet

visuel identitet

Fra startup til millionfirma

Hobnob Copenhagen er et af de firmaer, hvor vi har været med fra den spæde start og stadig samarbejder med. Den visuelle identitet er udviklet til at skulle tale til den designbevidste kvinde og det bløde, feminine cashmere univers.

Ring på 40 45 45 25 og aftal et møde

Skiller I jer ud fra jeres konkurrenter? En stærk visuel identitet skaber genkendelse. Aftal et møde og hør mere om mulighederne.