KUNDERNES ORD OM OS

Vi er så heldige at få lov til at arbejde sammen med en masse spændende virksomheder og mennesker. Her er nogle af deres oplevelser af at arbejde sammen med os.

Hele teamet i byHerskind er topprofessionelle og yder en fantastisk service

“Da jeg først mødte Cathrine, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at hun og byHerskind skulle designe vores visuelle identitet. Allerede på første møde havde hun forstået essensen af os, og i løbet af tre uger designede hun en identitet til os, som er fantastisk flot og skaber et godt grundlag for vores branding. Derfor var det også naturligt, at byHerskind skulle udvikle vores website. Og sikke en gave! Vores ønsker og tanker blev omformet til et super flot, funktionelt website, som er nemt at håndtere og drifte i hverdagen. Tusind tak for det.
Uanset om det har drejet sig om web, præsentationsmaterialer eller opsætning af vores årsberetning er produkterne udført med stor præcision, kreativitet og høj æstetik, så det er en absolut fornøjelse at vise frem.

Som konsekvens af det gode samarbejde er Cathrine efterhånden blevet en god sparringspartner. Hun er altid klar med kvalificeret indspark til vores planer, som gør at vi bliver lidt bedre og lidt skarpere.

Hele teamet i byHerskind er topprofessionelle, yder en fantastisk service og kan fikse alt (tror jeg J ). Jeg anbefaler på det varmeste byHerskind og jeg ser frem til at samarbejde med jer om så meget som muligt fremover!”

mette-løgeskov-lund

Mette Løgeskov Lund
Kommunikationsansvarlig
Copenhagen Health Innovation

chi-årsberetning
chi-årsberetning
hjemmeside design

Vi rykkede kvantespring! Fantastisk

“I 2014 indledte vi samarbejdet med byHerskind. Her begyndte et nyt kapitel i Augustinus Cares historie. 

Vi fik i 2014 udarbejdet ny hjemmeside, og her rykkede vi kvantespring. Da vi så i 2018 skulle opdatere hjemmesiden igen, gjorde de det samme! Fantastisk. Dialogen og ekspeditionstiden er fulgt til punkt og prikke, og sammenhængen mellem hvad vi står for, og det vores hjemmeside udtrykker, er ramt så meget plet.

Vi har nu haft et upåklageligt samarbejde i 4 år. At vi kender hinanden endnu bedre nu, gør tingene så meget lettere. Når vi indimellem har enkeltstående opgaver, er samarbejdet med Cathrine totalt problemfrit. Hun kender os, og ved meget præcist hvordan vi vil have tingene sat op, så der er en rød tråd igennem hele vores markedsføring. Nemt og meget tidsbesparende for os.”

Se casen om Augustinus Care

Jesper Glæemose Augustinus Care

Jesper Glæemose Augustinus
Administrerende direktør
Augustinus Care

hjemmeside design

Thomas og Cathrine er supersøde, hjælpsomme og topprofessionelle

”Jeg vil på det varmeste anbefale Cathrine og Thomas. Eller byHerskind som det jo hedder. Men man får mere fornemmelsen af, at det er oprigtige, engagerede mennesker man møder og ikke bare nogle IT- mennesker med en upersonlig tilgang til dig. Derfor er det for mig Cathrine og Thomas.

Jeg har været mere end tilfreds med hele forløbet. Jeg har haft fornemmelsen hele vejen af, at det ikke bare handlede om et design der skulle laves, men mere om hvordan mit brand og personlighed kunne skinne igennem på min hjemmeside. Fantastisk. Jeg har fået hjælp til at selv kunne komme videre efter designet var lavet, i form af undervisningsvideoer, så jeg selv kunne navigere i WP. Dejligt når jeg ikke lige er teknisk vidunder. Det hele lavet pædagogisk og professionelt.

Cathrine og Thomas er supersøde, hjælpsomme og vigtigst af alt, topprofessionelle mennesker der ved hvad der skal til for at få det hele til at spille. Og ikke mindst har de et meget højt serviceniveau. Så tak for et fantastisk samarbejde. Næste gang jeg skal bruge IT hjælp, vil det igen være Cathrine og Thomas jeg kontakter.”

Jasper Søgård clairvoyant

Jasper Søgård
Clairvoyant
jaspersogaard.dk

jasper-søgård-webside-inden-redesignjasper-søgård-webside-efter-redesign

Før og efter design

jasper-søgård-webside-inden-redesignjasper-søgård-webside-efter-redesign
jan utzons hjemmeside

Et spændende, inspirerende og super godt samarbejde

“Kære Cathrine, jeg vil gerne sige dig mange tak for et langt, spændende, inspirerende og super godt samarbejde omkring min hjemmeside.

Du har udvist stor opfindsomhed, fleksibilitet og tålmodighed i processen. Din altid glade, opmærksomme og positive holdning ved vores arbejdsmøder, har været en stor kilde til glæde for mig.

Jeg kan kun beklage at jeg har været så lang tid om at samle det relevante materiale sammen til dig, men det lykkedes til slut, og jeg glæder mig over at du vil bistå mig i det fremtidige arbejde med løbende at justere og udbygge min hjemmeside. Også en varm tak til Thomas.

Det er mig også en glæde at kunne fortælle jer at jeg ha­r modtaget mange positive kommentarer til hjemmesiden, fra mange venner og kunder over hele verden.

Endnu engang en stor tak, og mine allerbedste og varmeste anbefalinger af byHerskind ApS.”

utzon associates

Jan Utzon
Arkitekt
Utzon Associates

Webside design Utzon

Udover al forventning

“Vi var i gode hænder fra dag 1. Allerede da vi fik tilbuddet, var dette meget udførligt og professionelt og vi var ikke i tvivl om at ByHerskind havde forstået vores koncept. Vi kastede tusinder af idéer og billeder efter dem og ud af dette byggede de en hjemmeside udover al forventning. Undervejs blev der ændret i det oprindelige koncept og på deres anbefaling blev vores hjemmeside bygget som en webshop i stedet – dog skræddersyet til os, så den fik et helt unikt look, samtidig med alle tænkelige funktioner på bagsiden.

Nu hvor vi har den færdige hjemmeside, var det den helt rigtige beslutning at ændre konceptet, og vi er glade for, at de turde gå mod vores oprindelige idéer, for at sikre os et bedre resultat. I hele processen har både Thomas og Cathrine været gode til at hjælpe os på rette vej og har aldrig været bange for at præsentere nye idéer for funktioner på vores hjemmeside. Vi har følt os trygge hele vejen og har suget til os af viden, både om vores hjemmeside, men også om markedsføring og smarte tricks til synlighed.

Det er betryggende at give opgaver til nogen der kender éns koncept og som har hurtig responstid, selv når vi er sent ude. Derfor skal vi helt sikkert have lavet meget mere hos ByHerskind.”

sarah-spang nordisk friluftskompani

Sarah Spang
Daglig leder
Nordisk Friluftskompani AS

webshopdesign
webshopdesign

Flere udtalelser

 • Flot og eksklusiv hjemmeside

  Da jeg fik ideen om at få lavet en hjemmeside omkring klangmassage, blev jeg anbefalet at kontakte Cathrine fra byHerskind. Vi havde et møde hvor jeg havde forberedt lidt tekst og hun spurgte professionelt og engageret ind til mine ønsker. Efter ca. 3 uger fik jeg første udkast til en hjemmeside og den var simpelthen så flot og eksklusiv. Cathrine havde hurtigt fanget essensen af det look jeg gerne ville have og meget mere end det, så der var intet jeg havde lyst til at få ændret. Helt perfekt! Cathrine og Thomas er yderst imødekommende, behagelige og nemme at arbejde sammen med, så de får selvfølgelig mine varmeste anbefalinger.

  Pernille Chandra
  Pernille Chandra Klangmassage
 • Det perfekte website lige efter min smag

  Tusinde tak for al jeres hjælp med at få det perfekte website, og lige efter min smag. I er så dygtige og super søde

  Jette Stub
  Jette Stub Tidl. deltager i Den Store Bagedyst og ejer af Kagefryd
 • Jeg har fået SÅ meget mere end en super skarp hjemmeside. Nu ER jeg mit brand.

  ”Jeg havde et helt konkret behov – en ny lækkert designet hjemmeside. Men en hjemmeside, hvis den skal fungere godt vel at mærke, er så meget mere en ”bare” design. Det vidste jeg sådan set godt i forvejen – men byHerskind fik virkelig taget mig på en rejse rundt i mit eget brand, mine visioner og min forretningsmodel med velgennemtænkte og yderst relevante spørgsmål og sparring, så opbygningen af siden, kunne designet til at rumme netop det – mig og mit brand! Jeg har fået SÅ meget mere end en super skarp hjemmeside, rejsen har i den grad fået mig til at rykke på områder, jeg ellers ikke ville have fået gjort i min forretning. Nu ER jeg mit brand. Thomas og Cathrine tilgår deres kunder ekstremt professionelt, er lydhør overfor ønsker, og giver samtidig deres ærlige og faglig ekspertvurdering til kende. Det er PRÆCIS derfor, jeg er så tilfreds, fordi de er så dygtige og processen foregår som en dialog med ”for og imod”. Der er klare linjer, smil og masser af guldkorn, når man arbejder sammen med byHerskind.”

  Bjørg de Meza
  Bjørg de Meza Fotograf, De Meza Photo
 • De er yderst professionelle på en personlig og dedikeret måde

  "Allerede ved første møde omkring webdesign, havde Cathrine og Thomas 5-6 forslag til design klar og sådan fortsatte hele forløbet med design og indhold. De er yderst professionelle, men på en så personlig og dedikeret måde, at man samtidigt føler et venskab opstå sideløbende med hele processen."

  Michael Brorly Hansen
  Michael Brorly Hansen Indehaver, Get Fit Gym ApS
 • Den helt perfekte sparringspartner

  “Min hjemmeside og webshop får utrolig meget ros, – og den har fået præcis det exclusive look, jeg havde forestillet mig. Det var aldrig blevet det samme resultat uden Cathrines og Thomas' hjælp. Hun var med på hele opsætningen og ideen fra start, og har virkelig fået mine tanker ned på tryk. Cathrine har været den helt perfekte sparringspartner – jeg synes, vi har suppleret og inspireret hinanden i hele processen og resultatet taler jo sit helt eget flotte sprog. Tak for et fantastisk samarbejde."

  Vickie Olesen
  Vickie Olesen Ejer af Hobnob Copenhagen
 • Vores omsætning er tydeligt steget – både online og i vores butik

  “Designet af vores nye hjemmeside får enormt meget ros, det er lækkert og eksklusivt. Folk kommer til mig og siger, at det er professionelt, overskueligt og at de har tillid til siden. Efter vi lancerede webshoppen har vi tydeligt kunnet mærke, at omsætningen er steget – både online og  i vores fysiske butik.”

  Rikke Greve
  Rikke Greve Ejer af Grevernes Golfshop
 • I har strukket jer langt for at opfylde vores krav og tanker

  “ByHerskind er en fleksibel, kompetent og imødekommende virksomhed, som har strukket sig langt for at opfylde vores krav og tanker med ny hjemmeside. Processen har været nem og sammenhængende, og resultatet er meget tilfredstillende.”

  Anja Bisgaard Gaede
  Anja Bisgaard Gaede Trendrådgiver, SPOTT Trends
 • Godkendt uden rettelser

  “Jeg er virkelig glad og stolt over min nye hjemmeside. Processen har været supergod. Jeg har en baggrund inden for den grafiske branche, og plejer at have mange meninger om alting. Her har jeg som regel kun haft en kommentar … Godkendt uden rettelser.”

  Karin Nilsson
  Karin Nilsson Hypnoseterapeut
 • Har ikke sluppet os før hun var overbevist om at vi var helt og aldeles tilfredse

  “Vi er meget glade og tilfredse med vores nye logo, der præcist udstråler det, vi ønskede os. Cathrine var den helt rigtige til at designe og rådgive om processen. Hun er kommet med en lang række professionelle og værdifulde indspark undervejs i processen og har ikke sluppet os, før hun var overbevist om at vi var helt og aldeles tilfredse og på plads. Skal vi bruge flere logoer til sub-brands, ringer vi til ByHerskind igen.”

  Christina Steensgaard Høyer
  Christina Steensgaard Høyer Imprezzing
 • Oplever markant stigning i kundehenvendelser

  "Min virksomhed Russisk-tolk.dk har fået et stort løft efter lanceringen af den nye hjemmeside, som er designet af byHerskind. Jeg har fået en unik visuel branding og har oplevet en markant stigning i kundehenvendelser. Cathrine har været helt fantastisk til at sætte sig ind i min verden og får også derfor min bedste anbefaling."

  Oxana Steen
  Oxana Steen ph.d. og statsautoriseret translatør i Russisk, Russisk Tolk
 • HOLD DA OP en forskel

  Jeg blev anbefalet byHerskind, da jeg skulle have lavet et nyt website. Jeg laver boligstyling og det er så vigtigt, hvordan jeg er repræsenteret på nettet. Jeg havde tidligere haft et hjemmelavet site, som jeg egentlig synes var ok - men HOLD DA OP en forskel, da jeg så den spæde start på et nyt site. Cathrine lyttede til alle mine idéer og ønsker. Hun havde selv en masse input. Da jeg endelig så første udkast, vidste jeg, at det var det rigtige valg. byHerskind har været meget lydhøre, kreative og professionelle. De er også dygtige med al det tekniske. De lavede en meget lækker før/efter slider, så jeg havde mulighed for at vise et tomt rum/stylet rum i samme billede. Jeg vil give dem mine allerbedste anbefalinger.

  Birgitte Vosper
  Birgitte Vosper BusyBees Boligstyling
 • Nytænkende, anderledes og professionel tankegang

  “Da vores gamle hjemmeside trængte til et kraftigt løft kontaktede vi byHerskind, for at få et forslag hertil. Vi fremlagde vores ønsker og ideer, og processen gik i gang. Vi har fået et flot, flot produkt leveret, med flere justeringer undervejs, men alle ønsker og forventninger er blevet indfriet. Samtidig har byHerskind designet et flot logo til os, med grundlag i vores firmas visioner. Igen er opgaven løst til vores fulde tilfredshed, og mange af vores kunder har kommenteret det yderst positivt. Vi kan helt klart anbefale et samarbejde med byHerskind, og ser frem til et langvarigt samarbejde omkring diverse markedsføringsområder.”

  Tina Vanggaard Jensen
  Tina Vanggaard Jensen Bogholder, Hals Auto
 • Man mærker hendes store hjerte for mennesket hun hjælper

  "At arbejde med Cathrine er en fantastisk gave. Hun er utrolig professionel og samtidig mærker man hendes store hjerte for mennesket hun hjælper. Hun er hurtig til at fange ideer og komplekse koncepter, men det mest fantastiske er hendes evne til at forenkle og transformere den information, ind til et visuelt udtryk, så resultatet bliver overskueligt, enkelt og æstetisk."

  Sara Ingelög
  Sara Ingelög Indehaver af Aristella Design
 • Har i den grad leveret over forventning

  “Cathrine har på yderst professionel vis formået at få mit lange worddokument til at blive en iøjenfaldende, relevant indpakket og tiltalende bog. Hun har fået et kreativt udtrykt frem, jeg ikke selv kunne have drømt mig til, og har i den grad leveret over forventning – også med henblik på deadlines! Hvis du leder efter en grafiker der får dig til at skille dig ud fra mængden, og som kan få DIG frem i din kommunikation – kan det kun være Cathrine du leder efter!”

  Heidi Larsen
  Heidi Larsen Supply Chain manager og ejer af Plus 7
 • Får tingene til at se levende ud

  “Cathrine har en meget meget fin streg og er hurtig til at få tingene til at se ud af noget, til at give det et løft, så det ser godt og præsentabelt og levende ud.”

  Calvin Conaway
  Calvin Conaway Ejer af Simplero 
 • Varmeste anbefaling

  “Mangler du en kreativ og sjælden engageret Grafisk Inspirator og Wayfinder, kan jeg på det varmeste anbefale Cathrine. Hendes løsninger taler for sig selv, afleveres til tiden og beundres af vores kunder.”

  Bo Bauerfeind
  Bo Bauerfeind Founder & Managing Partner, iMarketeers
 • Du får en indsigtsfuld, professionel sparringspartner

  "Med Cathrine kan du ikke undgå at føle tillid til, at hun kan sit kram. Ikke nok med at hun forstår sig på personlig og faglig udvikling, så er hun utrolig fremadsynet og bevidst om hvordan du bedst muligt skærer ind til benet og sikrer klar og fangende kommunikation, branding og et gennemtænkt koncept. Hos Cathrine får du ikke bare en grafisk designer – du får en indsigtsfuld, professionel sparringspartner, der siger sin ærlige mening for at dit budskab kan komme bedst muligt frem til dine kunder. Hele forløbet igennem har Cathrine været hjælpsom, kommet med relevante idéer og inputs og da jeg i forvejen følte jeg var kørt lidt træg i processen, var hun et friskt pust, der med overskud og energi tog medansvar for at bringe mit produkt hele vejen i mål – uden løse ender. Jeg kan på det varmeste anbefale Cathrine, hvis du står og har brug for en designer, som kan favne hele koncepter, ved hvordan autentisk marketing skal gøres, er en eminent grafiker og ikke stopper før DU er tilfreds. byHerskind er ikke som de andre … og netop derfor vil din løsning også skille sig ud fra dine konkurrenter på markedet – så du kan vise din konkurrencemæssige kant og tiltrække dine ideelle kunder."

  Martin Kirkevang
  Martin Kirkevang Ejer af Stay True
 • Fremragende resultat

  "Jeg giver med glæde Cathrine Herskind min varmeste anbefaling. Igennem et år har vi samarbejdet om mit bogprojekt med et fremragende resultat. Udover høj faglighed og fin lydhørhed overfor mine input og ønsker som kunde, er problemer løst effektivt og alle deadlines overholdt.  Både Cathrine og Thomas viser interesse og omsorg på et menneskeligt plan, som har gjort samarbejdet til en leg. Vi har haft det sjovt undervejs!"

  Nina Bentzon-Ehlers
  Nina Bentzon-Ehlers Spirituel astrolog
 • We enhanced our branding value

  As a newly started internationally oriented science based company, we needed to establish a professional branding through the creation of a distinct company logo, an engaging website and other communication channels combining a clear description of our mission as well as our services, in an easy access platform. The professionalism and personal engagement we found working together with Cathrine Herskind and employees enabled us to accelerate our speed to marked access through multi-channel communication. Cathrine and the team were instrumental in generating practical solutions along with a creative dialogue all the way through the development process. Through working together with Cathrine and her team, we not only managed to establish our web communication platform fast, we as well enhanced our branding value through the creation of an overall branding manual guiding all of our communication modules. I can highly recommend working together with Cathrine and her team based on their engagement, ability to understand the real value of a company offering and bringing this to life through their services and expertice.

  Esben Bruun Mortensen
  Esben Bruun Mortensen CEO at N2MO (former CEO)