Menu

Udtalelser

Copenhagen health innovation

Hele teamet i byHerskind er topprofessionelle, yder en fantastisk service

“Da jeg først mødte Cathrine, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at hun og byHerskind skulle designe vores visuelle identitet. Allerede på første møde havde hun forstået essensen af os, og i løbet af tre uger designede hun en identitet til os, som er fantastisk flot og skaber et godt grundlag for vores branding. Derfor var det også naturligt, at byHerskind skulle udvikle vores website. Og sikke en gave! Vores ønsker og tanker blev omformet til et super flot, funktionelt website, som er nemt at håndtere og drifte i hverdagen. Tusind tak for det.
Uanset om det har drejet sig om web, præsentationsmaterialer eller opsætning af vores årsberetning er produkterne udført med stor præcision, kreativitet og høj æstetik, så det er en absolut fornøjelse at vise frem.

Som konsekvens af det gode samarbejde er Cathrine efterhånden blevet en god sparringspartner. Hun er altid klar med kvalificeret indspark til vores planer, som gør at vi bliver lidt bedre og lidt skarpere.

Hele teamet i byHerskind er topprofessionelle, yder en fantastisk service og kan fikse alt (tror jeg J ). Jeg anbefaler på det varmeste byHerskind og jeg ser frem til at samarbejde med jer om så meget som muligt fremover!”

– Mette Løgeskov Lund, kommunikationsansvarlig i Copenhagen Health Innovation

jan utzon

Et spændende, inspirerende og super godt samarbejde

Kære Cathrine

Jeg vil gerne sige dig mange tak for et langt, spændende, inspirerende og super godt samarbejde omkring min hjemmeside.

Du har udvist stor opfindsomhed, fleksibilitet og tålmodighed i processen. Din altid glade, opmærksomme og positive holdning ved vores arbejdsmøder, har været en stor kilde til glæde for mig.

Jeg kan kun beklage at jeg har været så lang tid om at samle det relevante materiale sammen til dig, men det lykkedes til slut, og jeg glæder mig over at du vil bistå mig i det fremtidige arbejde med løbende at justere og udbygge min hjemmeside. Også en varm tak til Thomas.

Det er mig også en glæde at kunne fortælle jer at jeg ha­r modtaget mange positive kommentarer til hjemmesiden, fra mange venner og kunder over hele verden.

Endnu engang en stor tak, og mine allerbedste og varmeste anbefalinger af ”byHerskind ApS”.”

Mange venlige hilsner fra Jan Utzon

Tina-Vangsgaard

Nytænkende, anderledes og professionel tankegang

Da vores gamle hjemmeside trængte til et kraftigt løft kontaktede vi byHerskind, for at få et forslag hertil.

Vi fremlagde vores ønsker og ideer, og processen gik i gang. Vi har fået et flot, flot produkt leveret, med flere justeringer undervejs, men alle ønsker og forventninger er blevet indfriet.

Samtidig har byHerskind designet et flot logo til os, med grundlag i vores firmas visioner. Igen er opgaven løst til vores fulde tilfredshed, og mange af vores kunder har kommenterer det yderst positivt.

Vi kan helt klart anbefale et samarbejde med byHerskind, og ser frem til et langvarigt samarbejde omkring diverse markedsføringsområder.

– Tina & Martin Jensen, Hals Auto

spott trends

I har strukket jer langt for at opfylde vores krav og tanker

“ByHerskind er en fleksibel, kompetent og imødekommende virksomhed, som har strukket sig langt for at opfylde vores krav og tanker med ny hjemmeside. Processen har været nem og sammenhængende, og resultatet er meget tilfredstillende.”

– Anja Bisgaard Gaede, Trendrådgiver hos SPOTT trends

Karin-Nilsson

Jeg er virkelig glad og stolt over min nye hjemmeside.

“Opgaven lød: “Du skal være min portrætfotograf på nettet på en måde som signalerer troværdighed og øjenhøjde”. Den opgave er løst over al forventning.

Og processen har været supergod. Jeg har en baggrund inden for den grafiske branche, og plejer at have mange meninger om alting.

Her har jeg som regel kun haft een kommentar – “Godkendt uden rettelser!”

– Karin Nilsson

fuld brandidentitet for topcall

En helt enestående evne til at leve sig ind i kundens stil og sjæl

“Cathrine Herskind har på helt fantastisk vis designet og færdiggjort vores nye hjemmeside, som vi alle i TopCall er så stolte af. Det var klart fra starten, at Cathrine har en helt enestående evne til at leve sig ind i kundens stil og sjæl, og derfor har vi også fået en hjemmeside, som vi føler er så meget os. At vi også kan benytte Cathrine til logo, visitkort, produktblade, annoncer, nyhedsbreve mm. har gjort, at vi har fået en fantastisk sammenhæng i al vores kommunikation samtidig med, at det hele er blevet løftet op på et professionelt men stadig personligt niveau. Cathrine får her min ultimative bedste anbefaling.”

– Kenneth Steen, ejer af TopCall

 

webdesign og tryksager for augustinus care

Vi taler i dag om tiden før og efter vi mødte jer …

I september 2014 havde vi vores første møde med jer. Efter mødet kiggede mig og min kollega på hinanden. ”Hvorfor havde vi ikke mødt det firma noget før!!” Den empatiske evne og forståelse som de udviser, er unik. Vi taler i dag om tiden før og efter vi mødte jer, og bekendtskabet har virkelig rykket vores udvikling mht. website og søgeoptimering. Alt bliver leveret til tiden, og vi ser frem til mange projekter med jer i fremtiden.”

– Jesper Glæemose Augustinus, Adm. direktør Augustinus Care

 

webdesign og flyer design for Busybees

HOLD DA OP en forskel …

“Jeg blev anbefalet byHerskind, da jeg skulle have lavet et nyt website. Jeg laver boligstyling og det er så vigtigt, hvordan jeg er repræsenteret på nettet. Jeg havde tidligere haft et hjemmelavet site, som jeg egentlig synes var ok – men HOLD DA OP en forskel, da jeg så den spæde start på et nyt site.

Cathrine lyttede til alle mine idéer og ønsker. Hun havde selv en masse input. Da jeg så første udkast, vidste jeg, at det var det rigtige valg. 

byHerskind har været meget lydhøre, kreative og professionelle. De er også dygtige med al det tekniske. De lavede en meget lækker før/efter slider, så jeg havde mulighed for at vise et tomt rum/stylet rum i samme billede. 

Jeg vil give dem mine allerbedste anbefalinger – og hvis du vil se deres arbejde, så tjek www.busybees.dk.

Nu stemmer min onlineprofil overens med min professionelle offline profil.”

– Birgitte Vosper, boligstylist, BusyBees

 

brandidentitet og hjemmeside design for n2mo

… we enhanced our branding value

“As a newly started internationally oriented science based company, we needed to establish a professional branding through the creation of a distinct company logo, an engaging website and other communication channels combining a clear description of our mission as well as our services, in an easy access platform.

The professionalism and personal engagement we found working together with Cathrine Herskind and employees enabled us to accelerate our speed to marked access through multi-channel communication. Cathrine and the team were instrumental in generating practical solutions along with a creative dialogue all the way through the development process.

Through working together with Cathrine and her team, we not only managed to establish our web communication platform fast, we as well enhanced our branding value through the creation of an overall branding manual guiding all of our communication modules.

I can highly recommend working together with Cathrine and her team based on their engagement, ability to understand the real value of a company offering and bringing this to life through their services and expertice.”

– Esben Bruun Mortensen, CEO at N2MO, Optimizing Drug Discovery

infographic design og hjemmeside for acubiz

Har virkelig lyttet til vores idéer og tanker og bygget videre på dem

“I samarbejdet med byHerskind har vi fået meget mere end et design. byHerskind har virkelig lyttet til vores idéer og tanker, bygget videre på dem og suppleret med deres egne ud over, hvad vi havde forventet. Vi har mærket et stor ærekærhed fra deres side fra start til slut og er i den grad tilfredse med resultatet.” 

– Charlotte Christiansen, Marketing manager, Acubiz

bogdesign for nina bentzon ehlers

…problemer er løst effektivt og alle deadlines overholdt

“Jeg giver med glæde Cathrine Herskind min varmeste anbefaling. Igennem et år har vi samarbejdet om mit bogprojekt med et fremragende resultat. Udover høj faglighed og fin lydhørhed overfor mine input og ønsker som som kunde, er problemer løst effektivt og alle deadlines overholdt.  Både Cathrine og Thomas viser interesse og omsorg på et menneskeligt plan, som har gjort samarbejdet til en leg. Vi har haft det sjovt undervejs!”

– Nina Bentzon Ehlers, forfatter og astrolog

redesign af web for naturlige valg

…har formået at gøre udtrykket personligt for mig

“byHerskind har virkelig formået at gøre det grafiske udtryk på min hjemmeside farverigt og indbydende – og meget personligt mig.

Helt fra starten kunne jeg fornemme, at Cathrine fangede hvilken retning jeg ville med min hjemmeside. På en fin måde har hun fået integreret mine mange ideer og mine egne personlige tekster og billeder.

For mig har Cathrine ikke “kun” været en grafiker – men også en god sparringspartner på teksterne, hosting delen, det tekniske og det lovmæssige.

Hele processen tog lang tid, men det har været al tiden værd, fordi der også har været tid til at mærke efter, om det føltes rigtigt.

Jeg vil på det varmeste anbefale Cathrine til andre, der skal i gang med deres hjemmeside.”

– Ernæringsterapeut Marlene Veggerby, Naturlige Valg

hjemmeside design for russisk tolk

Oplever markant stigning i kundehenvendelser

“Min virksomhed Russisk-tolk.dk har fået et stort løft efter lanceringen af den nye hjemmeside, som er designet af byHerskind.

Jeg har fået en unik visuel branding og har oplevet en markant stigning i kundehenvendelser.

Cathrine har været helt fantastisk til at sætte sig ind i min verden og får også derfor min bedste anbefaling.”

– Oxana Steen, ph.d. og statsautoriseret translatør i Russisk, Russisk tolk

visuel identitet og webdesign for aristella design

Hurtig til at fange ideer og god til at forenkle information

“At arbejde med Cathrine er en fantastisk gave. Hun er utrolig professionel og samtidig mærker man hendes store hjerte for mennesket hun hjælper.

Hun er hurtig til at fange ideer og komplekse koncepter, men det mest fantastiske er hendes evne til at forenkle og transformere den information, ind til et visuelt udtryk, så resultatet bliver overskueligt, enkelt og æstetisk.

En hjemmeside kan være mange ting, men for mig som indehaver af en enkeltmandsvirksomhed hvor det største produkt er, at sælge mig selv og mine produkter bliver hjemmesiden den vigtigste platform og dermed meget personlig. Cathrine har på den skønneste måde, skabt de rammer der gør at jeg har følt mig 100% tryg også selvom mit koncept har været under udvikling, mens vi skabte hjemmesiden.

Det kræver en utrolig rummelighed, som Cathrine evner. Derfor er jeg ikke kun utrolig glad for det færdige produkt, men for hele processen. Det er meget unikt det hun kan. Jeg vil til enhver tid anbefale Cathrine.”

– Kærligst Sara Ingelög, Indehaver af Aristella design

Webdesign og visuel identitet for Imprezzing

The design is stunning, innovative, and different from any other site I have ever seen

“Cathrine, I cannot thank you enough for the website that you have created for imprezzing.com. The design is stunning, innovative, and different from any other site I have ever seen. Even more important, it clearly expresses our company identity, thanks to your recommendations for colors, graphics, and overall look and feel.

Working with you was a pleasure. You really know what you are doing, and all our questions and requests were answered promptly in a highly professional manner. I highly recommend your company and yourself to anyone who wants a beautiful and professional website.”

– Charlotte Olsson, Managing partner of Imprezzing, USA

webshop design for grevernes golfshop

Vores omsætning er tydeligt steget – både online og i vores butik

“Designet af vores nye hjemmeside får enormt meget ros, det er lækkert og eksklusivt. Folk kommer til mig og siger, at det er professionelt, overskueligt og at de har tillid til siden. Efter vi lancerede webshoppen har vi tydeligt kunnet mærke, at omsætningen er steget – både online og  i vores fysiske butik.”

– Rikke Greve, Ejer af Grevernes Golfshop

webdesign for buschardt byg og renovering

Det er ikke svært for mig at anbefale Cathrine til potentielle nye kunder

“Det har været et meget positivt og inspirerende samarbejde, hvor man virkelig mærker Cathrines engagement og professionalisme. Cathrine har øje for detaljerne, er en rigtig god tovholder der holder dialogen i gang og en god tekstforfatter som forstår at fremhæve de væsentlige budskaber. Det visuelle er i Top. Resultatet, set med mine øjne og kunders kommentarer, er på alle måder rigtig godt. Det er ikke svært for mig at anbefale Cathrine til potentielle nye kunder. Som et ekstra plus kommer I til at møde et meget sympatisk og sødt væsen.”

– Peter Buschardt, Tømrermester og ejer

logo design for imprezzing

Har ikke sluppet os før hun var overbevist om at vi var helt og aldeles tilfredse

“Vi er meget glade og tilfredse med vores nye logo, der præcist udstråler det, vi ønskede os. Cathrine var den helt rigtige til at designe og rådgive om processen. Hun er kommet med en lang række professionelle og værdifulde indspark undervejs i processen og har ikke sluppet os, før hun var overbevist om at vi var helt og aldeles tilfredse og på plads. Skal vi bruge flere logoer til sub-brands, ringer vi til byHerskind igen.”

– Christina Steensgaard Høyer, Ejer af Imprezzing

brandidentitet og hjemmeside for wallmakers

Det er sjældent, at man møder en, der er så sikker og præcis

“Da jeg skulle etablere Wallmakers og havde behov for logo, grafisk identitet, hjemmeside, introduktionsbrochure og hvad man ellers kan forestille sig, fik jeg anbefalet Cathrine med ordene: Prøv at kontakte Cathrine Herskind – det er sjældent, at man møder en, der er så sikker og præcis. Det var en anbefaling, som jeg allerede ved vores første møde kunne tilslutte mig, og Wallmakers har været i særdeles trygge hænder. Cathrine har under hele forløbet været hurtig, præcis, utrolig hjælpsom og hendes grafiske arbejde er oven i købet helt i top.” 

– Anne Brems-Pedersen, Ejer af Wallmakers A/S

Bogdesign for Plus7

…har i den grad leveret over forventning

“Cathrine har på yderst professionel vis formået at få mit lange worddokument til at blive en iøjenfaldende, relevant indpakket og tiltalende bog. Hun har fået et kreativt udtrykt frem, jeg ikke selv kunne have drømt mig til, og har i den grad leveret over forventning – også med henblik på deadlines! Hvis du leder efter en grafiker der får dig til at skille dig ud fra mængden, og som kan få DIG frem i din kommunikation – kan det kun være Cathrine du leder efter!”

– Heidi Larsen, Supply Chain manager og ejer af Plus 7

webdesign for calvin conaway

Har en fin streg og får tingene til at se levende ud

“Cathrine har en meget meget fin streg og er hurtig til at få tingene til at se ud af noget, til at give det et løft, så det ser godt og præsentabelt og levende ud.” 

– Calvin Conaway, ejer af Simplero og stifter af Iværksætter med sjæl

bogdesign for karen nørby

Det forløb utrolig effektivt

“Efter at have skrevet på min bog ”Kost og ADHD – en nemmere hverdag trin for trin” gennem et halvt år skulle jeg finde én, der kunne sætte min bog op. Jeg fik til et netværksmøde anbefalet Cathrine Herskind af en pige, der selv havde brugt Cathrine til en bogopsætning. Cathrine viste sig at være en effektiv, hurtig og dygtig grafiker. Hvis jeg skrev en mail fik jeg hurtigt svar og selve opsætningen og de efterfølgende korrekturgange forløb utrolig effektivt. Små justeringer og problemer undervejs klarede Cathrine med lethed.”

– Karen Nørby, Ernæringsterapeut og forfatter

webdesign og infographic design for Stay true

… et friskt pust, der med overskud og energi tog medansvar for at bringe mit produkt hele vejen i mål – uden løse ender

“Med Cathrine kan du ikke undgå at føle tillid til, at hun kan sit kram. Ikke nok med at hun forstår sig på personlig og faglig udvikling, så er hun utrolig fremadsynet og bevidst om hvordan du bedst muligt skærer ind til benet og sikrer klar og fangende kommunikation, branding og et gennemtænkt koncept.

Hos Cathrine får du ikke bare en grafisk designer – du får en indsigtsfuld, professionel sparringspartner, der siger sin ærlige mening for at dit budskab kan komme bedst muligt frem til dine kunder.

Hele forløbet igennem har Cathrine været hjælpsom, kommet med relevante idéer og inputs og da jeg i forvejen følte jeg var kørt lidt træg i processen, var hun et friskt pust, der med overskud og energi tog medansvar for at bringe mit produkt hele vejen i mål – uden løse ender.

Jeg kan på det varmeste anbefale Cathrine, hvis du står og har brug for en designer, som kan favne hele koncepter, ved hvordan autentisk marketing skal gøres, er en eminent grafiker og ikke stopper før DU er tilfreds.

byHerskind er ikke som de andre … og netop derfor vil din løsning også skille sig ud fra dine konkurrenter på markedet – så du kan vise din konkurrencemæssige kant og tiltrække dine ideelle kunder.”

– Martin Kirkevang, ejer af STAY TRUE

design af hjemmeside og brandidentitet for hobnob copenhagen

…den helt perfekte sparringspartner

“Min hjemmeside får utrolig meget ros, – og den har fået præcis det exclusive look, jeg havde forestillet mig. Det var aldrig blevet det samme resultat uden Cathrines hjælp. Hun var med på hele opsætningen og ideen fra start, og har virkelig fået mine tanker ned på tryk. Cathrine har været den helt perfekte sparringspartner – jeg synes, vi har suppleret og inspireret hinanden i hele processen og resultatet taler jo sit helt eget flotte sprog. Tak for et fantastisk samarbejde Cathrine Herskind.”

– Vickie Olesen, Ejer af Hobnob Copenhagen

Webdesign for iMarketeers

Varmeste anbefaling

“Mangler du en kreativ og sjælden engageret Grafisk Inspirator og Wayfinder, kan jeg på det varmeste anbefale Cathrine. Hendes løsninger taler for sig selv, afleveres til tiden og beundres af vores kunder.”

– Bo Bauerfeind, Founder & Managing Partner at iMarketeers

byHERSKIND branding & webdesign
Del

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!