KLIPPEKORT TIL WEBDESIGN OG GRAFIK

Har I et klippekort hos os, kan I altid følge med i jeres forbrug i vores kundeHUB.

Med et klippekort hos os, får I en fleksibel løsning med adgang til design og WordPress support.

Supportklippekort

I bestemmer selv, hvad I vil bruge jeres klip til

I kan både bruge enkeltklip til hurtige webjusteringer eller flere klip samlet til at få løst nogle konkrete opgaver – fx grafiske, WordPress udvikling eller til vedligeholdelse af jeres hjemmeside.

Transparens og overblik over klipforbrug

I får et personligt login til vores kundeHUB (vores egenudviklede kundeportal værktøj Effihub), hvor I kan følge med i, hvor mange klip I har brugt, og hvad tiden er blevet brugt til.

Kun 15 min pr. klip

I kan bruge helt ned til 15 min. ad gangen. Så ingen spørgsmål er for små – og ingen opgaver for store. I undgår dermed at betale for meget for småopgaver, da klippekort ikke afregnes “pr. påbegyndt time”.

Klippekort priser:

Mini 6
DKK 1.425,-


6 klip af 15 min. (1,5 time)

Startup 15
DKK 3.375,-


15 klip af 15 min. (3,75 time)

Standard 30
DKK 6.375,-


30 klip af 15 min.(7,5 time)

Pro 60
DKK 11.995,-


60 klip af 15 min. (15 timer)

Pro XL 120
DKK 22.495,-


120 klip af 15 min. (30 timer)

Bestil et klippekort

Skriv til in**@by********.dk eller ring på 40 99 90 90 for at bestille klippekort. Skriv klippekort størrelse og kontaktinfo i e-mailen.

Alle priser er ekskl. moms. Almindelig timepris: Kr 1.050,- ekskl. moms pr. påbegyndt time. Med mindre andet er aftalt er klippekort gyldige fra købsdato og 12 måneder frem. Se også vores salgs- og handelsbetingelser.

Det kan I fx bruge et klippekort til:

Alt omkring din WordPress hjemmeside

En aktiv og vedligeholdt hjemmeside sender et godt signal om jeres virksomhed. Jeres klip kan fx bruges til, at vi opretter nyheder på hjemmesiden, finder og installerer plugins efter jeres ønsker, opretter nye websider, osv.

Visuel kommunikation der udtrykker jer

I kan også bruge jeres klip til at få designet grafiske elementer. I har måske brug for at få designet en ny slider til jeres hjemmeside, billedbehandling, få designet et online banner eller måske et nyt Facebook cover billede…? Det er helt op til jer!

WordPress custom udvikling

Har I særlige ønsker eller behov, så kan vi også tilbyde at specialudvikle funktioner og plugins til jeres WordPress hjemmeside. Skræddersyede løsninger gør jeres forretning endnu mere professionel og sparer jer både tid og besvær ved lappeløsninger.

Hvad er Effihub?

Effihub er en online kundeportal med klippekortstyring. Som klippekortkunde kan I følge med i, hvad jeres klip er blevet brugt til, og hvor mange klip I har tilbage. Effihub er udviklet af os selv i samarbejde med Michal Dobroczynski. Det er startet som et værktøj til os selv, men blev i 2016 udgivet som et selvstændigt produkt, som alle kan købe sig adgang til.

Læs mere om Effihub her.