OM BYHERSKIND

Vi er et mindre men dedikeret team fyldt med ildsjæle og handlekraft. Heldigvis har vi netværket i orden og samarbejder med andre selvstændige programmører, tekstforfattere og SEO-eksperter i DK og udlandet.

En strategisk tilgang til webdesign

ByHerskind ApS blev grundlagt af Cathrine Herskind-Carlsen i 2012. Et par år senere sluttede hendes mand Thomas sig til og blev partner i selskabet. Vi brænder begge for iværksætteri og design og vi er også co-founders i startup virksomheden Effihub.

Efter vi tidligere også har arbejdet med produkt design og udvikling, så fokuserer vi i dag på det, vi elsker mest; nemlig at opbygge og positionere virksomheder ved at designe websider, der skaber mindeværdige oplevelser og vækst.

Med andre ord at skabe webdesign og branding der har et formål.

kontakt-byherskind

Meget mere end bare et smukt design

Med en baggrund som Civilingeniører i Design er vores tilgang til webdesign og branding forskellig fra traditionelle webdesignere – men meget mere effektiv!

I får sjældent blot, hvad I beder om. I får meget mere.

Vi hjælper med at identificere kernen i jeres virksomhed for derigennem at skabe kunderejser, der giver afkast på bundlinien. Ved at bruge en gennemprøvet formel og benytte den nyeste viden og teknologi indenfor webdesign, skaber de fantastiske design- og brugeroplevelser.

I dag er virksomheden og teamet vokset og vi hjælper succesfuldt kunder i både Danmark, Norge, Kina og USA.

cathrine-herskind-carlsen

Cathrine Herskind-Carlsen

Brandinspirator og wayfinder

Cathrine evner at “se” folk, og finde ind til kernen af, hvad dit budskab er, og omsætte det til et visuelt udtryk, som både du og dine kunder kan mærke.

Thomas
Herskind-Carlsen

Strateg og webmager

Nysgerrig og videbegærlig af natur – det kendetegner Thomas. Altid opdateret på det nyeste indenfor design og online marketing og elsker at snakke strategi og udvikling.

thomas-herskind-carlsen

Opnå stærk synlighed og genkendelse