Skribent for “Månedens tip for iværksættere” hos Erhverv.net

Erhverv.net er stedet at gå hen, når man som iværksætter skal have sin virksomhed godt fra start. Excellent rådgivning om opstart, hjælp til budgetter, ressourcesider og mentorprogram. Og nu også tips til hvordan man bliver bedre til at arbejde med sin visuelle kommunikation.

byHerskind er blevet fast gæste-skribent hos Erhverv.net omkring visuel kommunikation og branding for iværksættere. Vi kalder det Månedens tip for iværksættere. Hver måned bliver der via Erhverv.nets nyhedsbrev sendt et konkret og brugbart tip ud. Kriterierne for disse tips er at de skal være nemme at omsætte til handling og de skal give til din forretning.

Oktobers tip hedder “Tiltræk flere kunder: Sådan bruger du billeder online”  (opdateret jan 2016 – erhverv.net er nedlagt og lagt under Vækshuset)

Følg med på Erhverv.net i de kommende måneder, når jeg deler flere tips til, hvordan du gennem visuel kommunikation skaber værdi til din forrenting.

Links til artiklerne bliver naturligvis også delt her.

Hvis du kunne bruge dette tips, så skynd dig og tilmeld dig erhverv.nets nyhedsbrev, så er du sikker på at få et nyt og brugbart tip hver måned.