NORDISK FRILUFTSKOMPANI

Design af 2-sproget webshop og diverse marketingmaterialer

BAGGRUND

Nordisk Friluftskompani arrangerer friluftsture til Norge og Sverige. Turene er kendetegnet ved at være aktive ferier, hvor de rejsende oplever den storslåede nordiske natur og får smag for friluftsliv.

Vores samarbejde med Nordisk Friluftskompani startede i 2017 med design af ny webshop, der senere blev gjort to-sproget. Siden hen har vi leveret forskellige grafiske tryksager og hjulpet med at videreudvikle deres hjemmeside og webshop.

DETALJER

Kunde: Nordisk Friluftskompani

Ydelser: Webshop, flyer, annonce, beachflag, klistermærker

Webside: nordiskfriluftskompani.dk

Periode: 2017 – nu

kundelogo_nordisk-friluftskompani

Udover al forventning

“Vi var i gode hænder fra dag 1. Allerede da vi fik tilbuddet, var dette meget udførligt og professionelt, og vi var ikke i tvivl om at ByHerskind havde forstået vores koncept. Vi kastede tusinder af idéer og billeder efter dem og ud af dette byggede de en hjemmeside udover al forventning. Undervejs blev der ændret i det oprindelige koncept og på deres anbefaling blev vores hjemmeside bygget som en webshop i stedet – dog skræddersyet til os, så den fik et helt unikt look, samtidig med alle tænkelige funktioner på bagsiden.”

“Nu hvor vi har den færdige hjemmeside, var det den helt rigtige beslutning at ændre konceptet, og vi er glade for, at de turde gå mod vores oprindelige idéer, for at sikre os et bedre resultat. I hele processen har både Thomas og Cathrine været gode til at hjælpe os på rette vej og har aldrig været bange for at præsentere nye idéer for funktioner på vores hjemmeside. Vi har følt os trygge hele vejen og har suget til os af viden, både om vores hjemmeside, men også om markedsføring og smarte tricks til synlighed.

Det er betryggende at give opgaver til nogen der kender éns koncept og som har hurtig responstid, selv når vi er sent ude. Derfor skal vi helt sikkert have lavet meget mere hos ByHerskind.”

sarah-spang nordisk friluftskompani

Sarah Spang
Daglig leder og medejer af Nordisk Friluftskompani

Webshop der er designet med inspiration og brugervenlighed for øje

nordisk-friluftskompani-webshop-design

Få designet jeres nye webshop

Andre cases
augustinus care design af hjemmesideDesign af hjemmeside for Get Fit Gym